Nabízíme Vám exkluzivní služby na rodinných a firemních akcích jako osobní kuchaři. Pořádáme kompletní cateringové akce standardně až pro 1000 osob, kurzy vaření přímo u Vás nebo ve studiu, gastro show a zážitkovou gastronomii. Specializujeme se na tradiční českou kuchyni, italskou, francouzskou, thajskou a japonskou. Připravujeme chody ze zvěřiny, grilovaná a rozněná masa, speciální dezerty, sushi, pokrmy z ryb a mořských plodů ,ale také molekulární kuchyně. Zajistíme veškerý inventář, pomocné kuchaře, obslužný personál, suroviny, barmany a sommeliéry, fotografa, dekorace, módní přehlídky, stany včetně následného úklidu po akci.

Šéfkuchař Lukáš Krepčík je nejen gastronomický poradce vyznamenaný mimořádným oceněním AKC ČR za přínos gastronomii, ale také držitel mnoha zlatých medailí a nejvýznamnějších kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí. Je jeden z nejlepších ve svém oboru. Pořádá cateringové akce běžně kolem tisíce osob, ale podílel se i na akcích od 10.000 do 18.000 osob. Je zkušeným a byl mnohaletým kapitánem gastrotýmu Bidvest a gastronomickým poradcem. Nabízí kurzy vaření u zákazníka jak poslechový s praktickými ukázkami do 40 lidí, tak interaktivní s účastí zákazníků do 20 lidí. Je lektorem odborných seminářů a neustále se vzdělává v oboru moderní gastronomie.

Nabízí gastroporadenství pro restaurace a hotely od projektu po spuštění provozu. Mimo uvedených mezinárodních kuchyní Vám osobní mistr kuchař Lukáš Krepčík rád připraví pokrmy moderní vysoké gastronomie a molekulární kuchyně.

Pořádá kurzy vaření u zákazníka nebo ve vybraném gastronomickém studiu, firemní teambuilding, buď poslechový s praktickými ukázkami a degustací do 40 osob nebo interaktivní s přímou účastí zákazníků do 20 osob.
Připraví pro Vás a Vaše blízké nebo pro firemní zaměstnance dárkové poukazy na kurz vaření nebo službu osobního kuchaře.
Věnujte originální dárek - exkluzivní gurmánský zážitek s VIP osobním kuchařem!
Francouzsky banquet je slovo, které má pravděpodobně svůj původ ve francouzském slově la banc - lavice.
Výrazem banket se dnes označuje společné stolování při mimořádných, oficiálních nebo slavnostních příležitostech.

- hosté sedí u společenské tabule (banketových stolů) podle zasedacího pořádku
- průběh se řídí předem stanoveným pořadem (protokolem)
- je nutné zajistit větší počet obsluhujících na vysoké odborné úrovni, mají společné nástupy a odchody
- podává se předem dohodnuté menu, jednotně pro všechny osoby, výjimkou jsou pouze nemocní a malé děti

Slovo raut je přejatý výraz z anglického slova rout, což znamená „srocení více než 3 lidí“.
Tato společenská událost slouží k navázání kontaktů co největšího počtu lidí.

- slavnostní občerstvení formou rautu se uskutečňuje zejména při větších akcích ve večerních hodinách
- raut je vhodné pořádat pro společnost s více jak 30 osobami
- bývá zpravidla zahájen „welcome drink“, uvítacím přípitkem, který je nabízený z podnosů obsluhou při příchodu hostů před vstupem do prostor konání
- konzumace probíhá samoobslužným způsobem z nabídkových stolů, které jsou rozděleny na stoly s pokrmy a nápoji, personál pouze pomáhá hostům při výběru
- konzumuje se ve stoje, prostor musí být vybaven stoly na odkládání použitého inventáře

Krátkodobé setkání, které se organizuje dopoledne nebo odpoledne, s jednodušší formou pohoštění, provozně a ekonomicky je méně náročné. Záměrem je umožnit seznámení a navázání nových kontaktů co možná největšímu počtu zúčastněných.

- časový limit na tuto akci by neměl přesáhnout dobu trvání dvou hodin
- servírovány jsou pokrmy upravené a nabízené tak, aby nebylo nutné používat příbory, talíře (chuťovky, chlebíčky, mini dezerty apod.), doplněno nabídkou nápojů
- obsluha nabízí pokrmy z podnosů a mís, sortiment se v průběhu akce již nedoplňuje.
Recepce je slavnostnější forma rautu, používá se v diplomatických a politických kruzích

- průběh se řídí předem stanoveným protokolem
- má slavnostní zahájení
- hosty vítá a loučí se s nimi hostitel
- je povolen pozdní příchod o 15 min.