Vážení klienti s ohledem na situaci v ČR jsme se také rozhodli pokračovat v naší práci a rozdávat radost pro naše příznivce.

CATERING ŠAFRÁN MŮŽE BÝT S VÁMI I NADÁLE

Jste z Teplic, nebo z Ústi nad Labem?

Jsme v provozu na výdejovém okénku v Teplicích a také rozvážíme naše hotová jídla až k Vám domů.
Vyberte si čerstvé a chutné jídlo z naší nabídky.

Vaříme z čerstvých surovin, bez éček a bezpečně. Jídlo je hygienicky a hermeticky zabaleno.
Připraveno k ohřátí ihned, anebo v obalu v lednici vydrží několik dní.

Od pondělí 23. 03. 2020 a následně každý pracovní den máme na naší centrále v Teplicích otevřené výdejové okénko pro Vás.
Samozřejmě také rozvážíme naše jídlo pondělí-pátek 11:00 -15:00 h a o víkendu pouze dle předchozí domluvy.

Při objednávkách přesahujících hodnotu nad 500 Kč po Teplicích zdarma a po Ústí nad Labem je účtována doprava vy výší 50 Kč. Při objednávkách přesahujících hodnotu 750 Kč doprava pro Teplice a Ústí na Labem zdarma

Objednávky prosíme den předem po telefonu a e-mailu, které vyřizujeme v pracovní době pondělí–pátek 9:00 -17:00 h:

+420 774 938 523

info@cateringsafran.cz

Platba kartou na okénku, či v hotovosti nebo popřípadě při objednávkách se závozem, lze se domluvit na expresním převodu.
Větší množství jídla například objednávka na víkend pro celou rodinu objednejte dopředu na zvolený den a hodinu.
Rozvážíme (dle výše objednávky) pondělí–pátek 11:00-15:00 h. Při objednávce na dnešní den prosím počítejte alespoň 4 h na zpracování a dodání.

Děkujeme a těšíme se na objednávky.

Nezapomeňte sledovat naše facebookové stránky a instagram

AKTUALNÍ MENU NALEZNETE NA NAŠÍ FACEBOOK STRÁNCE

Lukáš & René z CATERING ŠAFRÁN
Josefská 230/11
415 01 Teplice
Tel.: +420 774 938 523
E-mail: info@cateringsafran.cz

 

Francouzsky banquet je slovo, které má pravděpodobně svůj původ ve francouzském slově la banc - lavice.
Výrazem banket se dnes označuje společné stolování při mimořádných, oficiálních nebo slavnostních příležitostech.

- hosté sedí u společenské tabule (banketových stolů) podle zasedacího pořádku
- průběh se řídí předem stanoveným pořadem (protokolem)
- je nutné zajistit větší počet obsluhujících na vysoké odborné úrovni, mají společné nástupy a odchody
- podává se předem dohodnuté menu, jednotně pro všechny osoby, výjimkou jsou pouze nemocní a malé děti

Slovo raut je přejatý výraz z anglického slova rout, což znamená „srocení více než 3 lidí“.
Tato společenská událost slouží k navázání kontaktů co největšího počtu lidí.

- slavnostní občerstvení formou rautu se uskutečňuje zejména při větších akcích ve večerních hodinách
- raut je vhodné pořádat pro společnost s více jak 30 osobami
- bývá zpravidla zahájen „welcome drink“, uvítacím přípitkem, který je nabízený z podnosů obsluhou při příchodu hostů před vstupem do prostor konání
- konzumace probíhá samoobslužným způsobem z nabídkových stolů, které jsou rozděleny na stoly s pokrmy a nápoji, personál pouze pomáhá hostům při výběru
- konzumuje se ve stoje, prostor musí být vybaven stoly na odkládání použitého inventáře

Krátkodobé setkání, které se organizuje dopoledne nebo odpoledne, s jednodušší formou pohoštění, provozně a ekonomicky je méně náročné. Záměrem je umožnit seznámení a navázání nových kontaktů co možná největšímu počtu zúčastněných.

- časový limit na tuto akci by neměl přesáhnout dobu trvání dvou hodin
- servírovány jsou pokrmy upravené a nabízené tak, aby nebylo nutné používat příbory, talíře (chuťovky, chlebíčky, mini dezerty apod.), doplněno nabídkou nápojů
- obsluha nabízí pokrmy z podnosů a mís, sortiment se v průběhu akce již nedoplňuje.
Recepce je slavnostnější forma rautu, používá se v diplomatických a politických kruzích

- průběh se řídí předem stanoveným protokolem
- má slavnostní zahájení
- hosty vítá a loučí se s nimi hostitel
- je povolen pozdní příchod o 15 min.